Wat voor een navelpiercing past bij jou?

Een navelpiercing is een soort piercing waarmee je een hoop verschillende uitstralingen kunt creëren: uitdagend, subtiel, sexy of opvallend, om enkele voorbeelden te noemen. Waar ga jij voor? Laat het ons weten wat voor een navelpiercing jij wilt hebben en wij zorgen voor de rest!

Soorten navelpiercing

Naast de helix piercing, de oorpiercing en de neuspiercing, is een navelpiercing één van de bekendste soorten piercings die we kennen. Een navelpiercing wordt niet in de navel zelf gezet, maar er net buiten. En net als de andere piercings, kan een navelpiercing ook veel verschillende vormen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de bananabell of het bekende ringetje.

helix-piercing

Over de eventuele pijn die je kan ervaren tijdens een navelpiercing laten zetten, valt weinig te zeggen. Ieders pijngrens is immers anders. Wel kunnen we je ervan verzekeren dat we er alles aan doen om het jou zoveel mogelijk naar je zin te maken. En we beloven je dat als je iets voelt van een navelpiercing laten zetten, dat de eventuele gevoeligheid snel wegtrekt, vooral met de juiste verzorging. Gebeurt dat niet, laat het ons dan weten! Meer over piercing verzorging lees je hier.

Heb je al eens een navelpiercing laten zetten en wil je een nieuw sierraad voor je navelpiercing kopen? Neem dan eens online een kijkje in onze webshop. Daar vind je naast veel herenkleding, dameskleding en accessoires, ook veel verschillende soorten piercings!

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook een navelpiercing laten zetten?

Wil je ook een navelpiercing laten zetten? Neem contact met ons op en boek gelijk je afspraak! Het piercen gebeurt op afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?