Neuspiercing laten zetten

Een neuspiercing is verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Een neuspiercing wordt in de linker- of rechterneusvleugel gezet of in het neusschot (septum) en bepaalt daarmee dus voor een groot gedeelte de uitstraling van je gezicht. Op een goede manier, natuurlijk, want een neuspiercing is nog steeds een bijzonder mooie piercing waar je gegarandeerd blij mee zal zijn!

Waar laat jij je neuspiercing zetten?

Een neuspiercing zetten wordt al jarenlang gedaan. In sommige culturen, waaronder de Indiase cultuur, is het hebben van een neuspiercing een teken van schoonheid en heeft het zelfs (naar verluid) een helende werking. Of dat zo is laten we voor nu even in het midden, maar het toont aan dat een neuspiercing overal ter wereld wordt gedragen.

Het sieraad van de neuspiercing wordt ook wel een neusstud genoemd. Net zoals voor zoveel piercings geldt dat ook een neuspiercing in verschillende vormen te verkrijgen is. Als een elegant knopje bijvoorbeeld, of een ringetje met een versiering eraan.

Nadat de neuspiercing is gezet, verzorg je deze natuurlijk goed. De eerste negen weken draag je het knopje dat je van ons krijgt. Daarna, zodra alles goed is geheeld, kan je het knopje eventueel vervangen door een ringetje of een ander sieraad. Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de verzorging van de neuspiercing? Lees er dan hier meer over.

Heb je al eens een neuspiercing laten zetten en wil je een nieuw sieraad voor je  neuspiercing kopen? Neem dan eens online een kijkje in onze webshop. Daar vind je naast veel herenkleding, dameskleding en accessoires, ook veel verschillende soorten piercings!

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook een neuspiercing laten zetten?

Ben je benieuwd geworden naar een neuspiercing en wil je ook een neuspiercing laten zetten?

× Hoe kan ik je helpen?