Wil je een oorpiercing laten zetten?

Ondanks dat het oor zo’n klein onderdeel is van ons lichaam, is een oorpiercing toch een van de meest veelzijdige soorten piercings. De soorten, vormen en kleuren zijn ontzettend uitgebreid, maar ook de plek waar de oorpiercing kan worden gezet is erg divers, soms zelfs verrassend. We vertellen je er graag meer over!

Soorten oorpiercing

Net zoals zoveel soorten piercings, worden oorpiercings al eeuwenlang door mensen gedragen. Ook in onze westerse cultuur is het dragen van een oorpiercing bij zowel mannen als vrouwen al jarenlang mateloos populair. In de meeste gevallen dragen mensen een oorpiercing omdat het een mooie vorm van lichaamsversiering is maar in sommige gevallen laten mensen een oorpiercing zetten omdat ze geloven dat deze speciale krachten bezit. Welke reden je ook hebt om een oorpiercing te laten zetten en voor welke vorm je ook kiest, je kan ermee bij ons terecht!

Je oren bestaan uit veel gedeelten waar je een oorpiercing kan laten zetten. Neem bijvoorbeeld de bekende helix piercing en de tragus piercing, maar je hebt ook de snug (anti-helix), daith, conch en anti-tragus. Wil je meer weten over deze verschillende soorten piercings? Stuur ons een berichtje.

Nieuwe oorpiercing kopen?

Heb je al eens een oorpiercing laten zetten en wil je een nieuw sierraad voor je oorpiercing kopen? Neem dan eens online een kijkje in onze webshop. Daar vind je naast veel herenkleding, dameskleding en accessoires, ook veel verschillende soorten piercings!

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook een oorpiercing laten zetten?

Ben je benieuwd geworden naar een oorpiercing en wil je ook een oorpiercing laten zetten? Neem contact met ons op en boek gelijk je afspraak!

Het piercen gebeurt op afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?