Wenkbrauwen tatoeëren:

Permanente make-up voor je wenkbrauwen

Permanente make-up is er in verschillende vormen. Eentje daarvan is permanente make-up voor je wenkbrauwen. Wenkbrauwen hebben een bepalende uitstraling voor je gezicht; daarvan wil je in ieder geval dat ze er mooi uitzien en dat kan dus met permanente make-up.

Hoe gaat het in z’n werk, wenkbrauwen tatoeëren?

Wenkbrauwen tatoeëren is vooral een fijne oplossing voor vrouwen die van nature weinig of geen wenkbrauwen hebben, of voor vrouwen die niet tevreden zijn met de vorm van hun wenkbrauwen.

Met een fijn naaldje of mesjes pigmenteren we hairstrokes: fijne nep haartjes die niet van echt zijn te onderscheiden. Hierdoor krijg je geen harde lijnen of donkere strepen maar wel het beste resultaat met een natuurlijk look. Wenkbrauwen tatoeëren is nog steeds één van de meest populaire vorm van permanente make-up, net als permanente eyeliner.

permanente-wenkbrauwen

Wil je weten hoe wenkbrauwen tatoeëren in zijn werk gaat? Lees dan hier meer over de permanente make-up behandeling! Wil je graag weten hoe je na de behandeling het beste voor je permanente make-up wenkbrauwen kan zorgen? Lees dan hier meer over de nazorg.

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. Mail ons met je naam, je telefoonnummer en een korte beschrijving van je tattoo, en wij nemen snel contact met je op!

Ook een helix piercing laten zetten?

Wil je meer weten, of wil je ook permanente make-up voor je wenkbrauwen? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. Daarna maken we gelijk een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.