Een cover-up tattoo

Mensen kunnen om verschillende redenen niet meer blij zijn met hun tattoo. Met behulp van een laserbehandeling kunnen we de oude tattoo deels vervagen. Vervolgens kunnen we een cover-up tattoo zetten: een nieuwe tattoo over de plek waar de oude tattoo zat.

Waarom een cover-up tattoo

Mensen die niet meer blij zijn met hun tattoo kiezen vaak voor een cover-up. Want ook al is die specifieke tattoo niet mooi (meer), het hebben van een tattoo is vaak iets dat veel mensen erg mooi vinden. Dus waarom niet een cover-up? Met een cover-up plaatsen we een nieuwe tattoo over de oude tattoo, maar niet voordat we de oude tattoo verwijderen (of vervagen) met een laserbehandeling. Doen we dit niet, bestaat er de kans dat de oude tattoo door de cover-up tattoo tevoorschijn komt. Behalve als de tattoo heel licht is maar dat moeten we beoordelen.

Een cover-up tattoo zetten is niet hetzelfde als een nieuwe tattoo zetten. Vergelijk het maar met het maken van een tekening over een andere tekening heen: je begrijpt dat het beste resultaat wordt bereikt als je de eerste tekening zoveel mogelijk probeert weg te werken. Daarom is het belangrijk dat je een goede tattoo artiest kiest die ervaring heeft met cover-up tattoos.

cover-up-tattoo

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Meer weten over een tattoo cover-up?

Nieuwsgierig geworden naar een tattoo cover-up? Laat het ons weten, dan gaan we gelijk voor je aan de slag.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    × Hoe kan ik je helpen?