Wil je een tongpiercing laten zetten? Maak dan een afspraak!

Altijd al een tongpiercing willen hebben? Dat snappen we, want een tongpiercing is weer eens wat anders dan een oorpiercing of een navelpiercing. Je kan jezelf echt onderscheiden met een tongpiercing!

Alles over een tongpiercing laten zetten

Vaak worden piercings in het zicht gedragen. Neem bijvoorbeeld een neuspiercing of een oorpiercing. Een tongpiercing is een soort piercing die juist niet prominent in beeld is en dat maakt een tongpiercing wat spannender dan een andere soort piercing.

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen voordat we een tongpiercing zetten, is of ‘ie slecht is voor je tanden of dat je er niet telkens per ongeluk op bijt. Straks zal je steeds minder merken dat je tongpiercing er zit en wordt het een onderdeel van je lichaam. Wel raden we je aan om het juiste sieraad te nemen om te voorkomen dat je erop bijt en dat je niet te gulzig eet.

Ook krijgen we vaak de vraag of een tongpiercing zetten pijn doet. Hier kunnen we ook geen eenduidig antwoord op geven, iedereen ervaart pijn namelijk op een andere manier. Wel willen we je vast vertellen dat het misschien wat vreemder aanvoelt dan het zetten van bijvoorbeeld een helix piercing of een navelpiercing. Tijdens het zetten van de tongpiercing kan bijvoorbeeld de klem die je tong op z’n plaats houdt raar aanvoelen, maar ook hier garanderen we je dat je met een trots gevoel bij onze piercing en tattoo shop naar buiten loopt!

tongpiercing

Met name bij een tongpiercing laten zetten is het belangrijk dat je dat laat doen door een ervaren en deskundige piercing shop. Je tong is namelijk een spier met veel (belangrijke) aders. Even snel een tongpiercing laten zetten is er dus niet bij; de piercer moet goed weten wat hij of zij doet. Daarnaast is het belangrijk dat je nieuwe tongpiercing later niet je tanden beschadigt. Maar maak je geen zorgen, daar wordt allemaal rekening mee gehouden tijdens het zetten van je tongpiercing.

Heb je al eens een tongpiercing laten zetten en wil je een nieuw sieraad voor je tongpiercing kopen? Neem dan eens online een kijkje in onze webshop. Daar vind je naast veel herenkleding, dameskleding en accessoires, ook veel verschillende soorten piercings!

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook een tongpiercing laten zetten?

Ben je benieuwd geworden naar een tongpiercing en wil je ook een tongpiercing laten zetten? Neem contact met ons op of boek gelijk je afspraak!