Helix piercing: elegant en subtiel maar toch stoer!

Een helix piercing is een leuke, populaire piercing die je aan de rand van de oorschelp laat zetten: elegant en subtiel maar toch behoorlijk stoer. Je kan er zelfs meerdere onder elkaar laten zetten! Wil je meer weten?

Alles over een helix piercing

Het woord ‘helix’ komt uit het Grieks en betekent zoveel als ‘spiraal’. Een helix piercing wordt dan ook gezet in het spiraalvormige deel van je oorschelp, aan de buitenkant om precies te zijn. Een helix piercing kan bestaan uit een ‘simpel’ ringetje maar ook uit bijvoorbeeld een kleurrijk knopje of een ringetje met een figuurtje eraan. Een helix piercing is nog steeds één van de meest populaire soort piercings!

De beleving van een helix piercing laten zetten wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Natuurlijk zal je van het zetten van de helix piercing wel iets voelen, maar we doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gelukkig kunnen we je wel vertellen dat de eventuele pijn die je voelt snel zal wegtrekken en je met een goed gevoel onze shop uitloopt!

helix-piercing

Nadat je een helix piercing hebt laten zetten, duurt het 9 maanden voordat de huid is geheeld. Zoals je zal begrijpen is dat per persoon verschillend dus pin ons er niet op vast. Wil je meer weten over hoe je je nieuwe helix piercing verzorgt nadat we hem hebben gezet? Lees dan hier meer over piercing verzorging!

Heb je al eens een helix piercing laten zetten en wil je een nieuwe helix sierraad kopen? Neem dan eens online een kijkje in onze webshop. Daar vind je naast veel herenkleding, dameskleding en accessoires, ook veel verschillende soorten piercingsieraden!

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook een helix piercing laten zetten?

Ben je benieuwd geworden naar een helix piercing en wil je ook een helix piercing laten zetten? Neem contact met ons op en boek gelijk je afspraak! Het piercen gebeurt op afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?