Een piercing laten zetten

Een piercing laten zetten doen mensen al eeuwen lang. Nieuw is het dus niet maar er zijn wel talloze nieuwe piercings bijgekomen. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten piercings, bijvoorbeeld voor een helix piercing, een tongpiercing, een navelpiercing en een neuspiercing: wij piercen alles! Nou ja, bijna alles dan.

Een uitgebreide collectie

We piercen uitsluitend volgens de strikte regels van de GGD. Hygiëne vinden we immers meer dan belangrijk. Vanaf je 16e kan je al bij ons een piercing laten zetten. Wel vragen we je, om als je tussen de 16 en 18 jaar oud bent, om een ouder of een voogd mee te nemen. En terwijl jij je piercing laat zetten, zullen we ook goed voor hem of haar zorgen.

Piercing shop

In onze piercing en tattoo shop hebben we een uitgebreide collectie sieraden. Sommige opvallend, anderen juist subtiel en elegant. Met een piercingsieraad kun je laten zien wie je bent en dat is best persoonlijk dus we hebben voor iedereen wel een sieraad. Heb je al een piercing laten zetten en wil je een nieuwe piercingsieraad? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, daar vind je een nóg uitgebreidere collectie sieraden!

Dermal anchor

Eens wat anders dan een piercing laten zetten

Er zijn verschillende soorten piercings die we zetten. Een helix piercing bijvoorbeeld, dat is een leuke, populaire en subtiele piercing in je oorschelp. En natuurlijk zetten we ook andere oorpiercings of neuspiercings en navelpiercings, maar naast piercings kun je bij ons ook terecht voor het zetten van een dermal anchor. Een dermal anchor is een klein plaatje dat we onder je huid plaatsen waarop allerlei soorten sieraden kunnen worden bevestigd. Weer eens wat anders dan een piercing laten zetten!

Wil jij ook een piercing laten zetten?

Wil je een tongpiercing, een helix piercing, een navelpiercing of een neuspiercing laten zetten? Neem dan contact met ons op, we plannen zo snel mogelijk een afspraak in, meestal kan dit nog dezelfde dag!
Ben je op zoek naar een specifieke piercing? Vraag het ons, wie weet kunnen we je helpen. 

Op dit moment is het ivm Corona niet mogelijk om een piercing in je neus of mond te laten zetten.