Een piercing laten zetten

Een piercing laten zetten doen mensen al eeuwen lang. Nieuw is het dus niet maar er zijn wel talloze nieuwe piercings bijgekomen. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten piercings, bijvoorbeeld voor een helix piercing, tongpiercing, navelpiercing en een neuspiercing: wij piercen alles! Nou ja, bijna alles dan.

Een uitgebreide collectie

We piercen uitsluitend volgens de strikte regels van de GGD. Hygiëne vinden we immers meer dan belangrijk. Vanaf je 16e kan je al bij ons een piercing laten zetten. Als je tussen de 16 en 18 jaar oud bent, vragen wij je om een ouder of een voogd mee te nemen. En terwijl jij je piercing laat zetten, zullen we ook goed voor hem of haar zorgen.

Piercing shop

In onze piercing en tattoo shop hebben we een uitgebreide collectie sieraden. Sommige opvallend, anderen juist subtiel en elegant. Met een piercingsieraad kun je laten zien wie je bent en dat is best persoonlijk dus we hebben voor iedereen wel een sieraad. Heb je al een piercing laten zetten en wil je een nieuwe piercingsieraad? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, daar vind je een nóg uitgebreidere collectie sieraden!

Dermal anchor

Eens wat anders dan een piercing laten zetten

Er zijn verschillende soorten piercings die we zetten. Een helix piercing bijvoorbeeld, dat is een leuke, populaire en subtiele piercing in je oorschelp. En natuurlijk zetten we ook andere oorpiercings of neuspiercings en navelpiercings, maar naast piercings kun je bij ons ook terecht voor het zetten van een dermal anchor. Een dermal anchor is een klein plaatje dat we onder je huid plaatsen waarop allerlei soorten sieraden kunnen worden bevestigd. Weer eens wat anders dan een piercing laten zetten!

Afspraak maken?

Piercing laten zetten? Maak dan snel een afspraak via onderstaand formulier. Kies je dag en tijd en boek een piercing afspraak.

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. Mail ons met je naam, je telefoonnummer en een korte beschrijving van je tattoo, en wij nemen snel contact met je op!

Contactformulier