Dit is wie we zijn

Wij zijn Harry en Claudia en The Mean Machine is gebouwd op onze idealen, visie en kunsten. Onze tattoo studio is een verlengstuk van wie wij zijn. 

De gezichten achter
The Mean Machine

Harry tatoeëert en Claudia zorgt voor de permanente make-up en de piercings en onze tattoo shop bestaat al sinds 1998. Harry begon als piercer maar heeft later het ambacht geleerd van een meester tatoeëerder. Door deze intensieve leergang heeft hij het ambacht leren waarderen op een manier waarop weinige dit kunnen. De inkt zit bij Harry niet alleen onder z’n huid, het zit ook in zijn bloed.

In de loop der jaren nam onze voorliefde voor het vak steeds grotere proporties aan en transformeerde het langzaam naar een eigen lifestyle. We investeerden in betere apparatuur en sinds kort hebben we zelfs onze eigen webshop waarin we onder andere herenkleding, dameskleding, stoere kinderkleding en accessoires verkopen.

We vinden het belangrijk dat je weet dat we zeker geen standaard, stereotype tattoo shop zijn. Onze piercing en tattoo shop is zeker geen donker hol waar de hele dag death metal draait. Oké, toegegeven, we houden van stevig gitaarwerk maar je snapt vast wat we bedoelen.

Mean Machine Originals

In de loop der jaren hebben we door onze liefde voor het vak ook een geheel eigen kijk gekregen op tatoeëren. Wij vinden dat je een tattoo moet kunnen waarderen, los van de tattoo stijl, de tattoo betekenis, trends of hypes. Een mooie tattoo is tijdloos, net als een inspirerend kunstwerk.

Wij tatoeëren uit pure passie voor het ambacht. Tattoo trends zijn leuk maar trends komen en gaan. En als wij denken dat iets de kwaliteit van de tattoo in gevaar brengt, doen we het niet. We gaan namelijk altijd voor échte kwaliteit en zeg nou zelf, dat vind jij toch ook een fijne gedachte? En het is deze visie die onze tattoos zo bijzonder maakt: het maakt ze Mean Machine Originals.

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?