Permanente make-up

Permanente make-up (of PMU) is perfect voor vrouwen die op elk willekeurig moment van de dag er goed willen uitzien. En laten we eerlijk zijn, wie zit er elke ochtend te wachten op het opdoen van make-up? Dankzij permanente make-up hoeft dat ook niet meer. Met permanente make-up ben jij elke dag op je best. Nou ja, je make-up in ieder geval wel 😉 Hoe het werkt? We vertellen je hier meer over permanente make-up.

Verschillende soorten permanente make-up

Permanente make-up is niet alleen fijn als je geen zin of tijd hebt om elke dag weer je make-up op te doen. Permanente make-up is ook fijn als je wat vollere wenkbrauwen wilt maar ook als je het niet fijn vindt dat je make-up niet blijft zitten in bijvoorbeeld de sauna, tijdens het sporten of als dit zonder bril niet meer lukt.

Een permanente make-up behandeling bestaat altijd uit minimaal twee afspraken. Tussen deze afspraken zit een periode van 4 tot 6 weken. Tijdens de eerste afspraak hebben we een gezellig gesprek over je mogelijkheden en bepalen de techniek. Daarna wordt de permanente make-up vast getekend om de vorm te bepalen. Dit geldt overigens niet voor de eyeliner, die wordt meestal niet eerst getekend. Natuurlijk bepalen we wel samen de vorm. Vervolgens stellen we samen de kleur vast die we gaan gebruiken voor de permanente make-up om een mooie natuurlijke uitstraling te krijgen. Tijdens de tweede afspraak worden de punten die nog niet helemaal goed hebben gepakt, bijgewerkt. 

Permanente make-up wordt op verschillende manieren gebruikt, bijvoorbeeld voor je wenkbrauwen of als permanente eyeliner. Voor beiden kun je natuurlijk bij ons terecht. Een permanente make-up behandeling is niet geheel gevoelloos maar natuurlijk doen wij er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Afspraak maken?

We werken uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die is namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂

Een afspraak maken kan eenvoudig via één van de contactformulieren op deze website. Een tattoo afspraak maken doe je bijvoorbeeld hier en een afspraak maken voor een piercing doe je hier.

Interesse in permanente make-up? Maak dan snel een afspraak via onderstaand formulier. Kies je dag en tijd en boek een afspraak.

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?