Permanente make-up

Permanente make-up (of PMU) is perfect voor vrouwen die op elk willekeurig moment van de dag er goed willen uitzien. En laten we eerlijk zijn, wie zit er elke ochtend te wachten op het opdoen van make-up? Dankzij permanente make-up hoeft dat ook niet meer. Met permanente make-up ben jij elke dag op je best. Nou ja, je make-up in ieder geval wel ūüėČ Hoe het werkt? We vertellen je hier meer over permanente make-up.

Verschillende soorten permanente make-up

Permanente make-up is niet alleen fijn als je geen zin of tijd hebt om elke dag weer je make-up op te doen. Permanente make-up is ook fijn als je wat vollere wenkbrauwen wilt maar ook als je het niet fijn vindt dat je make-up niet blijft zitten in bijvoorbeeld de sauna, tijdens het sporten of als dit zonder bril niet meer lukt.

Een permanente make-up behandeling bestaat altijd uit twee afspraken. Tussen deze afspraken zit minimaal een periode van 4 tot 6 weken. Tijdens de eerste afspraak hebben we een gezellig gesprek en vragen we je de GGD-formuleren te lezen en te ondertekenen. Daarna wordt de permanente make-up vast getekend om de vorm te bepalen. Dit geldt overigens niet voor de eyeliner, die wordt niet eerst getekend. Natuurlijk bepalen we wel samen de vorm. Vervolgens stellen we samen de kleur vast die we gaan gebruiken voor de permanente make-up om een mooie natuurlijke uitstraling te krijgen. Tijdens de tweede afspraak worden de punten die nog niet helemaal goed hebben gepakt, bijgewerkt.

Your Title Goes Here

Your Title Goes Here

Your Title Goes Here

Your Title Goes Here

Permanente make-up wordt op verschillende manieren gebruikt, bijvoorbeeld voor je wenkbrauwen of als permanente eyeliner. Voor beiden kan je natuurlijk bij ons terecht. Een permanente make-up behandeling is niet geheel gevoelloos maar je zal het vast niet als pijnlijk ervaren. Natuurlijk doen wij er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Meer weten over permanente make-up?

Wil je meer weten over permanente make-up? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. En dan kun je daarna ook direct een afspraak maken.