Permanente eyeliner

Oogleden en wimpers zijn de omlijsting van je ogen. Ze geven je gezicht karakter en uitstraling. Permanente eyeliner geeft je de mogelijkheid om deze uitstraling op elk gewenst moment van de dag te hebben, of je nu net wakker wordt, intensief sport of een bezoekje aan de sauna brengt.

De mogelijkheden van permanente eyeliner

Permanente eyeliner kan op verschillende manieren worden aangebracht. Permanente eyeliner kan bijvoorbeeld aan de bovenkant van de wimperhaartjes worden aangebracht, aan de onderkant of natuurlijk aan de boven- en onderkant tegelijk: jij kiest.

Wil je permanente eyeliner maar heb je wimperextensions? Zorg er dan voor dat ze minimaal één week voor de permanente eyeliner behandeling zijn verwijderd. Je ogen kunnen na de verwijdering namelijk een stuk gevoeliger en we willen graag dat je een zo prettig mogelijke ervaring hebt. Wil je na de behandeling de extensions terug? Dat kan maar wacht dar tenminste vier weken mee. Zo geef je jouw ogen een welverdiende rust.

permanente-eyeliner

Wil je weten hoe permanente eyeliner wordt aangebracht of hoe zo’n behandeling in z’n werk gaat? Lees dan hier meer over de permanente make-up behandeling! Wil je graag weten hoe je na de behandeling het beste voor je permanente eyeliner kan zorgen? Lees dan hier meer over de nazorg.

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. Mail ons met je naam, je telefoonnummer en een korte beschrijving van je tattoo, en wij nemen snel contact met je op!

Ook een helix piercing laten zetten?

Wil je meer weten, of wil je ook permanente eyeliner? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. Daarna maken we gelijk een afspraak!