Permanente eyeliner

Oogleden en wimpers zijn de omlijsting van je ogen. Ze geven je gezicht karakter en uitstraling. Permanente eyeliner geeft je de mogelijkheid om deze uitstraling op elk gewenst moment van de dag te hebben, of je nu net wakker wordt, intensief sport of een bezoekje aan de sauna brengt.

De mogelijkheden van permanente eyeliner

Permanente eyeliner kan op verschillende manieren worden aangebracht. Permanente eyeliner kan bijvoorbeeld aan de bovenkant van de wimperhaartjes worden aangebracht, aan de onderkant of natuurlijk aan de boven- en onderkant tegelijk: jij kiest.

Claudia is gespecialiseerd in het zetten van natuurgetrouwe PMU, dus ook permanente eyeliner. Dit betekent dat haar werk er altijd levensecht uitziet. Ideaal voor mensen die graag een natuurlijke look willen.

Wil je permanente eyeliner maar heb je wimperextensions? Zorg er dan voor dat ze minimaal één week voor de permanente eyeliner behandeling zijn verwijderd. Je ogen kunnen na de verwijdering namelijk een stuk gevoeliger zijn en we willen graag dat je een zo prettig mogelijke ervaring hebt. Wil je na de behandeling de extensions terug? Dat kan maar wacht daar tenminste vier weken mee. Zo geef je jouw ogen een welverdiende rust.

Wil je weten hoe permanente eyeliner wordt aangebracht of hoe zo’n behandeling in z’n werk gaat? Lees dan hier meer over de permanente make-up behandeling! Wil je graag weten hoe je na de behandeling het beste voor je permanente eyeliner kan zorgen? Lees dan hier meer over de nazorg.

Afspraak maken?

We werken uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die is namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂

Een afspraak maken kan eenvoudig via één van de contactformulieren op deze website. Een tattoo afspraak maken doe je bijvoorbeeld hier en een afspraak maken voor een piercing doe je hier.

Interesse in permanente make-up? Maak dan snel een afspraak via onderstaand formulier. Kies je dag en tijd en boek een afspraak.

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook permanente eyeliner laten zetten?

Wil je meer weten over een permanente eyeliner? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

× Hoe kan ik je helpen?