Tattoos by
The Mean Machine

Een tattoo draag je de rest van je leven. Daarom zetten wij uitsluitend tattoos waar jij je leven lang trots op kan zijn. Onze tattoos zijn strak, sprekend en professioneel. Hygiëne vinden we meer dan belangrijk! Lees hier meer over onze originele kijk op tattoos en hoe jij ook een Mean Machine Original krijgt.

Mean Machine Original tattoos

Een tattoo moet je kunnen waarderen, los van de tattoo stijl, de tattoo betekenis, trends of hypes. Een mooie tattoo is tijdloos, net als een inspirerend kunstwerk.

Wij tatoeëren uit pure passie voor het ambacht. Tattoo trends zijn leuk maar trends komen en gaan. En als wij denken dat iets de kwaliteit van de tattoo in gevaar brengt, doen we het niet. We gaan namelijk altijd voor échte kwaliteit en zeg nou zelf, dat vind jij toch ook een fijne gedachte? En het is deze visie die onze tattoos zo bijzonder maakt: het maakt ze Mean Machine Originals.

Eerlijk over tattoos

We zijn dus altijd open en eerlijk tegen je. Heb je een tattoo-idee waarvan we al bij voorbaat weten dat je er later niet blij mee zal zijn, dan zeggen we dat tegen je. Dat doen we niet om je te ontmoedigen maar omdat we zeker willen weten dat je blij bent met ons werk, ook over tien, twintig of dertig jaar. Daarom zetten we ook geen tattoo op je gezicht, je handen of op je geslachtsdelen. Ook tattoos die anderen als kwetsend kunnen ervaren, zetten we niet. We houden van wederzijds respect en jij hopelijk ook.

Raak geïnspireerd

Raak je graag geïnspireerd en ben je benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk dan ons werk in onze gallery. Hier verzamelen we al het werk waar we bijzonder trots op zijn, zo maak je alvast kennis met de kwaliteit van ons werk en weet je wat je van ons mag verwachten.

Ook een Mean Machine Original?

Bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een tattoo ontwerpen, over onze werkwijze of over tattoo verzorging? Wij vertellen je er graag meer over. 

We werken uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die wordt namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂

Een afspraak maken kan eenvoudig via één van de contactformulieren op deze website. Een tattoo afspraak maken doe je bijvoorbeeld hier of hieronder op deze pagina.

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Contactformulier tattoos

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    × Hoe kan ik je helpen?