Tattoo laten zetten?

Bij ons ben je in goede handen

Een nieuwe tattoo laten zetten is altijd spannend. Of het nu je eerste tattoo is of de zoveelste, een tattoo laten zetten blijft een hele belevenis. Maar wel eentje die bij iedere tattoo shop anders is. En omdat we graag van duidelijkheid houden, vertellen we je hier precies wat jij mag verwachten tijdens een tattoo laten zetten.

Een tattoo laten zetten in drie duidelijke stappen

Stap 1: Jouw aanvraag

Jij wilt een tattoo laten zetten dus het begint allemaal bij jouw idee. In het contactformulier kan je precies aangeven wat je in gedachten hebt, hoe groot je nieuwe tattoo moet worden en waar je die graag wil laten zetten. Ook kan je voorbeelden meesturen met je aanvraag. Daarna bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden, en vertellen wij je hoe jouw tattoo-idee het beste uit de verf, eh inkt komt. Hebben we dat duidelijk, dan plannen we de afspraak in en vragen we je om onze algemene voorwaarden, huisregels en AVG goed door te lezen en een formulier met vragen over je algehele gezondheid in te vullen en te ondertekenen. Ook vragen we je om een aanbetaling. Daarvoor sturen we je een betaalverzoek, lekker makkelijk.

tattoo-laten-zetten

Stap 2: Het tattoo ontwerp

Weet je welke tattoo je wilt laten zetten en heb je een tattoo-afspraak staan? Dan gaan wij aan de slag met het uitwerken van het tattoo ontwerp. We bedenken bijvoorbeeld welke details we erin verwerken en welke technieken we gebruiken om de tattoo zo mooi mogelijk te maken. Zijn wij er blij mee, dan laten we je het ontwerp zien. Dit zal ongeveer twee weken voor je afspraak zijn, we nemen dan contact met je op voor het plannen van een kijk-afspraak. Ben jij er ook blij mee, dan gaan wij je tattoo op de geplande afspraak zetten.

Stap 3: De tattoo laten zetten

Het is zover: je gaat een tattoo laten zetten. Spannend? Vast en zeker, maar tijdens de afspraak krijg je altijd onze onverdeelde aandacht. We weten wat we doen: bij ons ben je in goede handen. We houden van flauwe grappen, koffie, (veel) praten en nog meer flauwe grappen -en dat doen we zodat jij je op je gemak voelt. So sit back, relax and enjoy the ride. En na afloop maken we natuurlijk een mooie foto van het resultaat voor onze eigen tattoo gallery. Wie weet inspireer jij weer iemand anders met jouw tattoo.

Nazorg

Nadat de tattoo is gezet, komt de tattoo verzorging. Een goede nazorg is ontzettend belangrijk voor het allerbeste resultaat. Wil je weten hoe jij het beste je nieuwe tattoo kan verzorgen? Lees dan hier meer over tattoo verzorging

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ook een tattoo laten zetten?

Wil je ook een tattoo laten zetten? We werken uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die wordt namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂 Een afspraak maken kan eenvoudig via één van de contactformulieren op deze website.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    × Hoe kan ik je helpen?