The mean machine:

Misschien wel de beste tattoo shop van Nederland

We zijn bijzonder trots op onze tattoo shop. Het is de plek waar mensen hun nieuwe tattoo of piercing laten zetten, kleding shoppen of permanente make-up laten aanbrengen. Het is de plek waar wij mensen helpen hun lichaam nét iets mooier te maken.

Wat maakt onze tattoo shop speciaal?

We hebben een kleinschalige tattoo shop. We zijn zeker geen grote tattoofabriek waar mensen aan de lopende band worden getatoeëerd. Wij hebben liever aandacht voor het ontwerp en voor de klant. Onze tattoo shop is de plek waar mensen iets van hunzelf vinden: een herinnering, een aandenken, of gewoon iets om hun lichaam mee te versieren. Het is een plek waar mensen open en eerlijk hun verhaal met ons delen.

Ons werk vinden we erg belangrijk. Het definieert ons: het is wie we zijn en dat is te zien in onze tattoo shop. En juist omdat we ons zó verbonden voelen met onze tattoo shop, voelen mensen zich bij ons thuis. Het is echt, warm, hartelijk en bijzonder professioneel. Daarnaast is het natuurlijk de plek waar we ontelbare mooie tattoos en talloze piercings hebben gezet. Onze tattoo shop is ons verleden én onze toekomst. Daarom is onze tattoo shop misschien wel de beste tattoo shop van Nederland.

the-mean-machine-tattoo-shop

In onze tattoo shop is hygiëne ontzettend belangrijk. Zonder dit aspect kunnen wij ons werk niet garanderen en dat druist tegen alles in wat wij belangrijk vinden. Daarom volgen wij de strikte (doch rechtvaardige) regels van de GGD precies na. Dus dat betekent bijvoorbeeld geen honden, katten, fretten, pinguïns, wasberen of elanden. En kinderen onder de 16 jaar zijn ook niet toegestaan in onze tattoo shop.

Daarnaast werken we uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die is namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂

Een afspraak maken kan eenvoudig! Een tattoo afspraak maken doe je bijvoorbeeld hier, een PMU-afspraak regel je hier en een afspraak maken voor een piercing doe je hier.

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wil je direct afspraak maken voor een nieuwe tattoo? Dat kan via dit contactformulier.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    × Hoe kan ik je helpen?