The mean machine:

Misschien wel de beste tattoo shop van Nederland

We zijn bijzonder trots op onze tattoo shop. Het is de plek waar mensen hun nieuwe tattoo laten zetten, een piercing laten zetten, kleding shoppen of permanente make-up laten aanbrengen. Het is de plek waar wij mensen helpen hun lichaam nét iets mooier te maken.

Wat maakt onze tattoo shop speciaal?

We hebben een kleinschalige tattoo shop. We zijn zeker geen grote tattoofabriek waar mensen aan de lopende band worden getatoeëerd. Wij hebben liever aandacht voor het ontwerp en voor de klant. Onze tattoo shop is de plek waar mensen iets van hunzelf vinden: een herinnering, een aandenken, of gewoon iets om hun lichaam mee te versieren. Het is een plek waar mensen open en eerlijk hun verhaal met ons delen.

Ons werk vinden we erg belangrijk. Het definieert ons: het is wie we zijn en dat is te zien in onze tattoo shop. En juist omdat we ons zó verbonden voelen met onze tattoo shop, voelen mensen zich bij ons thuis. Het is echt, warm, hartelijk en bijzonder professioneel. Daarnaast is het natuurlijk de plek waar we ontelbare mooie tattoos en talloze piercings hebben gezet. Onze tattoo shop is ons verleden en onze toekomst en daarom is onze tattoo shop misschien wel de beste tattoo shop van Nederland.

the-mean-machine-tattoo-shop

In onze tattoo shop is hygiëne ontzettend belangrijk. Zonder dit aspect kunnen wij ons werk niet garanderen en dat druist tegen alles in wat wij belangrijk vinden. Daarom volgen wij de strikte (doch rechtvaardige) regels van de GGD precies na. Dus dat betekent bijvoorbeeld geen honden, katten, fretten, pinguïns, wasberen of elanden. En kinderen onder de 12 jaar zijn ook niet toegestaan in onze tattoo shop.

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. Mail ons met je naam, je telefoonnummer en een korte beschrijving van je tattoo, en wij nemen snel contact met je op!

Wil je kennis met ons maken?

Wil je eerst even kennismaken met de plek waar jij je nieuwe tattoo laat zetten? Of wil je gewoon eens een keertje kennismaken met ons? Dat kan; geen enkel probleem. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!