Tattoo prijzen: wat kost een tattoo?

Tattoo prijzen zijn in iedere tattoo shop verschillend. Tattoo prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de kunsten van de tattoo artiest en de snelheid waarmee gewerkt wordt. Maar ook jij hebt invloed op de tattoo prijzen. Daarover vertellen we je in dit stuk wat meer.

Wat kunnen we zeggen over tattoo prijzen?

Wil je een tattoo laten zetten, dan mag je daar best wat geld voor opzij zetten. We hoeven je namelijk niet te vertellen dat je je leven lang met het werk van een tattoo artiest rondloopt; dan kan je maar beter goed nadenken voordat je kiest voor de goedkopere oplossing. Maar betekent dit dat je altijd diep in de buidel moet tasten voor elke tattoo? Nee, dat hoeft niet en daarom leggen je we je graag uit waar onze tattoo prijzen op worden gebaseerd.

Tattoo prijzen zijn dus per tattoo en per tattoo shop verschillend. Dus om antwoord te kunnen geven op de vraag “Wat kost een tattoo” moeten we onder andere weten hoeveel werk we aan je tattoo hebben, en of je black and white wilt of full colour. Ook is je eventuele voorkeur voor schaduwwerk of realisme van invloed op de tattoo prijzen.

tattoo-prijzen

Wil je meer weten over onze tattoo prijzen? We werken uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die wordt namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂

Een afspraak maken kan eenvoudig via één van de contactformulieren op deze website. Een tattoo afspraak maken doe je bijvoorbeeld hier. Via dit formulier kun je eenvoudig al je wensen aan ons doorgeven. Wanneer je dat hebt gedaan, kunnen wij je snel vertellen wat je nieuwe tattoo kost.

Bereik ons hier:

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw tattoo?

Wil je meer weten over onze tattoo prijzen? Neem dan contact met ons op. Als jij dan alvast nadenkt over de dingen die we hierboven hebben vermeld, dan kunnen wij je snel vertellen wat je nieuwe tattoo kost.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    × Hoe kan ik je helpen?