Een tattoo verwijderen met een laserbehandeling

Soms hebben mensen spijt van de tattoo die ze lieten zetten. Dat kan zijn omdat de tattoo niet mooi is gezet of omdat de beslissing voor een tattoo in een opwelling is genomen. Met een laserbehandeling kunnen wij je tattoo lichter maken om hem beter te kunnen coveren; we vertellen je graag hoe dit in z’n werk gaat.

Hoe werkt een laser

Wij hebben een Q-Switch yag laser die we gebruiken voor de laserbehandeling. Met deze laser kunnen we de tattoo doen vervagen.

Een tattoo bestaat uit ingekapselde pigmentdeeltjes. Om deze pigmentdeeltjes te laten verdwijnen, moet het kapsel eromheen verwijderd worden. Tijdens elke de laserbehandeling verdwijnt niet alleen het kapsel rondom de inkt, maar worden de inktdeeltjes ook “vergruisd”, waardoor het lichaam ze kan afvoeren. Tussen elke laserbehandeling zit acht weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om te herstellen.

Direct na de laserbehandeling zal er op de tattoo een witte waas te zien zijn. Dit wordt “lasersnow” genoemd, en is een normale reactie van de huid. Deze trekt na ongeveer 30 minuten weer weg. Er zal een lichte zwelling optreden en de behandelde plaats zal er rood uit zien en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie en zal één tot twee weken aanhouden.

Tattoo verwijderen of een tattoo cover-up?

We vinden het belangrijk dat je weet dat een laserbehandeling je huid niet meer herstelt zoals deze was voor de tattoo. We kunnen niet garanderen dat een tattoo volledig weg gaat door middel van laseren daarom gebruiken we de laser ook alleen om de oude tattoo te vervagen en er daarna en nieuwe tattoo erover heen te plaatsen: coveren
Ook vinden we het belangrijk dat je weet dat na de laatste laserbehandeling het nog een jaar duurt voordat we je nieuwe tattoo kunnen zetten. Wil je meer weten over een tattoo cover-up? Lees er hier alles over!

Tattoo verwijderen?

Heb jij ook een tattoo en wil je die tattoo verwijderen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over. 

We werken uitsluitend op afspraak: inloop is niet mogelijk! Dat doen we om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is de aandacht die we hierdoor kunnen besteden aan jou en andere klanten, die wordt namelijk vele malen beter! En dat bevalt ons wel. En jou ook, denken we 🙂

Een afspraak maken kan eenvoudig via één van de contactformulieren op deze website. Een tattoo afspraak maken doe je bijvoorbeeld hier.

tattoo-verwijderen

Afspraak maken?

Tattoo laten verwijderen? Maak dan snel een afspraak via onderstaand formulier. 

Bereik ons hier

Telefoonnummer

024-3971900

Email

info@the-mean-machine.nl

Adres

Herwendaalseweg 43 6562AH GROESBEEK

Openingstijden

We werken uitsluitend op afspraak. 

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?